تماس : 02172036000
مطالب | فروشگاه | سبد خرید | ثبت نام / ورود

تعمیر مانیتور


تعمیر مانیتور و تعمیر مانیتور کامپیوتر در مجموعه گارانتی بصورت کاملا تخصصی صورت می گیرد. تعمیرکاران مجموعه تعمیرات گارانتی با استفاده از تجهیزات پیشرفته و همچنین اطلاعات و دانش خود توانایی بررسی و عیب یابی تمامی مانیتورهای گوناگون را دارند. مهم نیست که از چه مانیتوری استفاده می کنید، مانیتور ایسوس، ال جی، سامسونگ، تاتونگ، جی پلاس و ..... . شما می توانید تمامی مشکلات مانیتور خود را به گارانتی اعلام کنید تا به بهترین روش های روز، تعمیرات مانیتور  شما به دست تعمیرکاران زبده صورت گیرد.

شماره تماس واحد تعمیرات مانیتور کامپیوتر گارانتی : 02172036

ثبت در خواست تعمیر

 

 در گارانتی مشکلاتی از جمله شکستگی مانیتور، سوختن برد، و ..... به درستی عیب یابی شده و برای تعمیر آن ازقطعات اصلی و فابریک استفاده می شود. تعمیر مانیتور در شرکت گارانتی به دست تعمیرکارانی صورت می گیرد که در دوره­ های ویژه تعمیرات شرکت کرده ­اند و همچنین در گارانتی بعد از گذراندن تست های گوناگون استخدام شده اند.

تعمیرات مانیتور کامپیوتر

تعمیر مانیتور

تعمیر مانیتور نیاز به تخصص بالایی دارد. مانیتور دارای دو بخش اصلی پنل و برد است. پنل دستگاه در واقع صفحه نمایش مانیتور است که بیشتر در اثر ضربه خراب می شود. البته استهلاک نیز جزء مواردی است که باعث خرابی پنل دستگاه خواهد شد. در کل یک مانیتور دو قسمت بردی دارد. برد اصلی دستگاه که وظیفه کنترل نمایشگر را دارد که در اکثر موارد خرابی نمی شوند. برد تغذیه دستگاه که وظیفه تامین برق دستگاه را دارد که همواره در معرض خطر خرابی می باشد. برای تعمیر برد تغذیه مانیتور نیز نیاز به کارشناس متخصص خود دارد.

 

مشتریان گرامی که قصد تعمیر مانیتور را دارند می­توانند با شرکت گارانتی تماس بگیرند تا مشاورین شرکت گارانتی شما را در امر تعمیرات مانیتور راهنمایی کنند. مشاورین شرکت گارانتی همه روزه از ساعت 10 صبح الی 18.30 آماده پاسخگویی به شما مشتریان گرامی می باشند.

هزینه تعمیر مانیتور

گارانتی به عنوان یکی از بزرگترین واحدهای تعمیر مانیتور در ایران، همواره کوشش دارد تا هزینه تعمیر مانیتور شما را کاهش دهد. بصورت متداول خرابی های مانیتور عبارتند از خرابی در کلیدهای مکانیکی یا کلید های تاچ، خرابی در بخش پاور مانیتور، خرابی در کنترلر ال سی در و خرابی در ال سی دی می باشد. خرابی در هر یک از این بخش های مانیتور هزینه های مربوط به خود را دارد. بیشترین هزینه مربوط است به بخش پاور دستگاه که بیشترین خرابی نیز مربوط به همین بخش است.

 

انواع مانیتور

CRT

مانیتور CRT از دو مدل لامپی استفاده می کند. مانیتور های قدیمی CRT از فناوریShadow mask استفاده می کردند .تکنولوژی  دیگری  در لامپ های تصویر وجود دارد که کیفیت بهتر و دلنشینی را به کاربر می دهد که در نمایشگرهای صاف و تخت ازاین تکنولوژی  استفاده می‌شود و همچنین دارای انعکاس نور کمتری نسبت به سایر مدل های می باشد.

LCD

در مانیتور های  LCD از تکنولوژی مایع کریستال استفاده می شود . کریستال‌های مایع موادی هستند که دارای خاصیت جامد و مایع هستند. در مانیتورهای LCD اصول کار مایع کریستال بوده و نیاز به یک سیستم نوردهی در پس زمینه می باشد. در این حالت در وضعیت عادی نوری از مابین این دو صفحه عبور نمیکند و تنها در هنگامی که پیغام الکتریکی دریافت شود  زاویه و آدرس مورد نظر داده شده و نور بر اساس زاویه داده شده در صفحه عبور کرده و با تحریک لایه نمایشی رنگ مورد نظر به صورت نقاط کروی پدید می آید .

 

LED

مانیتور های LED  در واقع همان LCD  می باشند و تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. تلوزیون های LCD  از کریستال مایع استفاده می کنند در مانیتور های LED  نیز از همین کریستال مایع استفاده می شود. تفاوت این دو مدل مانیتور در نور دهی آن ها می باشد که مانیتور های LCD  از لامپ های فلورسنت که شبیه به مهتابی هستند استفاده می کند و مانیتور های LED  از لامپ های LED  استفاده می کند. تفاوت این دو مانیتور در همین مدل نوردهی می باشد که باعث به وجود آمدن مانیتور های گوناگون شده است.

OLED

          مانیتورOLED  به ‌معنای دیود نوری از جنس مواد آلی است. در حال حاضر این تکنولوژی در حال  جایگزین شدن با فناوری LCD در تجهیزاتی مانند تلفن‌های همراه است زیرا این صفحه نمایشگر شفاف‌تر، نازک‌تر و سریع‌تر است و همچنین دارای نور بیشتری نسبت به مانیتور هایLCD  ایجاد می‌کند. این نوع مانیتور از برق کمتری استفاده می کنند  و همچنین در تولید انبوه دارای قیمت پایین تری هستند.

PLASMA

این مانیتور ها عمر چندانی ندارند و از لحاظ ساختاری و تکنولوژی مشابه با مانیتور های LCD   می باشند. در مانیتورهای پلاسما سیستم نمایش اطلاعات بر پایه ریز حباب‌هایی از گازهای رادیون یا گزنون است که باعث ایجاد تصاویر می شوند. لازم به ذکر است که تکنولوژی مانیتورهای LCD و پلاسما به ‌سرعت رو به پیشرفت و بهبود است و ممکن است که برخی از عیب های این مانیتورها به زودی برطرف شود.

 

تعمیر مانیتور

 

گارانتی تعمیر مانیتور چه برندهایی را انجام می دهد؟

* تعمیر مانیتور سامسونگ(SAMSUNG) 

 * تعمیر مانیتور ال جی (LG)

* تعمیر مانیتور بنکیو(BENQ)

* تعمیر مانیتور ایسوس (ASUS)

* تعمیر مانیتور جی پلاس (GPLUS)

* تعمیر مانیتور ام اس آی (MSI)

* تعمیر مانیتور دل

* تعمیر مانیتور لنوو (LENOVO)

* تعمیر مانیتور ایکس ویژن (XVISION)

* تعمیر مانیتور اپل (APPLE)

 

مشکلات رایج در تعمیر مانیتور کامپیوتر

چشمک زدن

چشمک زدن مانیتور می تواند دارای عوامل زیادی باشد. گاهی اوقات ممکن است اتصالی کابل های مانیتور موجب چشمک زدن شود. در بعضی مواقع ممکن است رفرش ریت Refresh Rate  نیز باعث شود تا مانیتور شما چشمک بزند که می توانید در تنظیمات آن را تنظیم نمایید.

خطوط عمودی

خطوط عمودی سیاه نیز می تواند دلایل مختلفی نیز داشته باشد. در ابتدا مانیتور خود را به یک کامپیوتر دیگر وصل نمایید تا مطمئن شوید تا مشکل از کامپیوتر شما نمی باشد. اگر این کار را انجام دادید و باز هم خطوط عمودی وجود داشت به احتمال زیاد ممکن است مشکل از پنل LCD  باشد. در صورتیکه متوجه خرابی پنل مانیتور خود شدید بهتر است اقدام به خرید یه مانیتور جدید نمایید زیرا تقریبا قیمت پنل مانیتور با خرید یک مانیتور جدید یکسان است.

 

سوختگی پیکسل

در صفحه نمایشگر تعداد بیشماری پیکسل وجود دارد که در صورت سوخته شدن و یا خرابی می تواند در نمایش تصاویر شما ایجاد مشکل کند. در صورتیکه یکی از پیکسل های مانیتور شما بسوزد ، آن پیکس خاموش می شود و روی صفحه نمایشگر شما نقطعه ایی مشکی ایجاد می شود. پیکسل خراب یا معیوب نیز در صفحه نمایشگر به صورت رنگ های آبی ، قرمز و یا سبز می شود. متاسفانه فقط می توان پیکسل را تعویض نمود و نمی توان تعمیر و سرویس کرد.

 

خاموشی ناگهانی مانیتور

در صورتیکه مانیتور شما به صورت ناگهانی خاموش و روشن می شود به احتمال زیاد مشکل از منبع برق می باشد که برق کافی را تامین نمی کند و موجب خاموش و روشن شدن می شود. گاهی ممکن است مشکل از آداپتور باشد که شما که در این صورت می توانید جهت اطمینان به آداپتور دست بزنید در صورتیکه  داغی بیش از اندازه بود و قادر به دست زدن بیش از چند ثانیه نبودید در این صورت شما نیاز دارید تا آداپتور خود را تعویض نمایید.

تعمیر پنل مانیتور

تعمیر پنل مانیتور یکی از حساس ترین و مهم ترین قسمت در تعمیرات مانیتور می باشد که باید حتما به دست افراد متخصص و کارشناس انجام شود. پنل مانیتور یکی از حساس ترین قطعات مانیتور می باشد که در صورت ضربه خوردن و یا در صورت رطوبت می تواند دچار آسیب دیدگی و خرابی شود. در صورت خرابی پنل مانیتور  بهتر است تا اقدام به خرید یک مانیتور جدید نمایید زیرا قیمت پنل مانیتور با اختلاف بسیار ناچیزی هم قیمت یک دستگاه جدید می باشد که بهتر است یک دستگاه جدید خریداری نمایید.تعمیر مانیتور کامپیوتر

 

خدمات شرکت گارانتی

* عیب یابی و رفع مشکل نور مانیتور                             * تعمیر و سرویس آداپتور در مانیتور

* تعمیر بک لایت ال.سی.دی و ال.ایی.دی                      * تعمیر و سرویس نویز و اختلال تصویر مانیتور

* تعمیر بهم ریختگی رنگ های مانیتور                          * تعمیر و سرویس انواع مانیتور

* رفع عیب کلی مانیتور و تنظیم مجدد                         * تعمیر مانیتور های صنعتی و تعمیر ماینتور لپتاپ

* تعویض لامپ تصویر مانیتور                                     * تعمیر و تعویض مدار تغذیه مانیتور

* تعمیر برد اصلی مادربرد و پنل اصلی                           * تعمیر و سرویس اینورتر مانیتور

* ریکاوری کلی نمایشگر های مختلف                            * تعمیر پرش مانیتور

 

 

تعمیر مانیتور در محل

شرکت گارانتی مفتخر است با متخصصین مجرب خود و همچنین به وسیله ابزار و تجهیزات عیب یابی توانسته بهترین خدمات تعمیرات را خدمت شما مشتریان گرامی ارائه دهد. از خدمات جدید که شرکت گارانتی ایجاد کرده است تعمیرات مانیتور در محل می باشد. که شما می توانید در زمانیکه دچار خرابی مانیتور شده اید با شماره های درج شده در سایت با شرکت گارانتی تماس بگیرید تا مشاورین شرکت گارانتی درخواست تعمیرکار در محل شما را ثبت نمایند. پس از ثبت درخواست شما تعمیرکاران و متخصصین به آدرس ثبت شده از سوی شما اعزام می شوند. تعمیرکاران تمامی تجهیزات و ابزارهای لازم را به همراه خود دارند تا بتوانند تمامی خدمات تعمیرات را برای شما مشتریان گرامی انجام دهد.

 

نمایندگی تعمیرات مانیتور

شرکت گارانتی دارای نمایندگی رسمی تعمیرات مانیتور می باشد که شما می توانید تمامی تعمیرات مانیتور خود را به دست تعمیرکاران این نمایندگی بسپارید. نمایندگی تعمیر مانیتور در تهران و شرق تهران همه روزه آماده ارائه خدمات به شما مشتریان گرامی می باشد. در نمایندگی تعمیرات مانیتور از قطعات اصلی و فابریک کمپانی برای تعویض قطعه استفاده می شود که همین امر موجب شده تا مانیتور های تعمیر شده همانند روز اول خود کار کنند. مشتریان گرامی که قصد تعمیر مانیتور خود را دارند می توانند با شماره نزدکیترین نمایندگی تعمیرات مانیتور تماس بگیرند تا درخواست آن ها در سریع ترین زمان ممکن انجام شود.

مدار مانیتور ال سی دی

برد اغلب مانیتورهای ال سی دی به 6 برد اصلی تقسیم می شوند. هر کدام از این بخشها وظیفه خاص خود را دارند که در ذیل در مورد آنها صحبت خواهیم کرد و بصورت کامل در مورد تک تک آنها بصورت کلی صحبت خواهیم کرد.

مدار تامین کننده پاور مانیتور - Monitor Power Supply Circuit

همانطور که از نام این بخش بر می آید، وظیفه این بخش تامین برق برای بقیه مدارات از جمله بخش ال سی دی مانیتور می باشد. بطور کلی ولتاژهای برق خروجی این بخش 13 ولت 5 ولت است. اما تعدادی از این 5 ولت ها نیز مجددا کاهش یافته و به 3.3 ولت و 3.5 ولت تبدیل خواهند شد. کاهش ولتاژهای مربوطه توسط رگولاتورهای ولتاژ صورت می گیرد. البته در بعضی از مانیتورها ممکن است ولتاژهای مذکور تولید نشده و ولتاژهای دیگری تامین شوند. که البته بایستی توسط مولتی مترهای دیجیتال بررسی شود.

پاور مانیتور چگونه کار می کند؟

پاور سوییچینگهای مانیتورهای می توانند داخلی یا خارجی باشند. وظیفه اصلی این بخش تبدیل برق 230VAC به خروجی ولتاژهای مستقیم می باشد. برق 220 -230 ولت وارد این برد شده و به رکتیفایر های یکسو کننده وارد می شود. برق AC ورودی که 220 ولت بوده به برقی 200 الی 300 ولت مستقیم تبدیل می شود و سپس توسط خازن های ولتاژ بالا فیلتر شده و نوسانات ریز توسط این خازن ها حذف می شود و یک ولتاژ مستقیم دقیق و ثابت به دست می آید. این ولتاژ مستقیم بالا وارد ترانزیستورهای فت سوییچینگ می شوند. ترانزیستورهای سوییچینگ برای تولید امواج مربعی فرکانس بالا با سرعتهای بسیار بالا خاموش و روشن می شوند. نظارت بر عملکرد سوییچینگ توسط آی سی پاور صورت می گیرد.

ترانزیستورهای فت ولتاژ بالای دریافت را برای تولید سیگنال مربعی خاموش و روشن کرده و همین ولتاژ را به عنوان خروجی ارائه می دهند. سیگنالهای مربعی ایجاد شده بعد از فتها وارد سیم پیچ اولیه شده  و در سیم پیچ ثانویه ولتاژ پایین تری را القاء می کند. عدد ولت القاء شده به نوع سیم پیچ و آنچه که نظر طراح سیستم است بستگی دارد.  ولتاژ های کاهش یافته سپس اصلاح شده، فلیتر شده و در نهایت آنچه که مورد نیاز است تولید می شود. مدارات برق داخلی اغلب ولتاژهای 12 ولت و 5 ولت ایجاد کرده که ولتاژ 12ولت وارد آی سی اینورتر و وارد آی سی تقویت کننده صدا می شود.

ولتاژهای 5 ولت نیز اغلب به رگولاتورهای وارد شده و ولتاژهای 3.3 ولت و 2.5 ولت ایجاد کرده که مورد نیاز برای آی سی های اسکالر، ام سی یو، ای پیرام و حتی درایور های ال سی دی یا برد کنترل می شود.

توجه داشته باشید در مانیتورهای جدید، ترانزیستورهای فت سوییچینگ با آی سی پاور ادغام شده و ممکن است دیگر نتوانید آی سی فت جداگانه ای را مشاهده کنید.

 

مدار اینورتر مانیتور - Monitor Inverter Circuit

این مدار ولتاژهای بالا و جریان های لازمی که برای لامپهای بکلایت لازم است را تامین می کند. اینورترهای از 600 ولت تا 1000 ولت یا بیشتر برق AC را تولید می کند. اینورترها برای تولید این مقدار ولتاژ از 2 یا 4  ترانسفورمر ولتاژ بالا درست می کند که بستگی به تعداد بکلایتهایی هست که در طراحی مانیتور استفاده شده است.

در مدارات جدید مانیتور، برد اینورتر با برد پاور یکی شده است. مانیتورهای قدیمی تر برد اینورتر جداگانه ای نسبت به برد پاور دستگاه داشتند. در مانیتورها 4 نوع مدار اینورتر وجود دارد:

  1. مدار روکر باک
  2. مدار کشش واکش
  3. مدار نیم پل
  4. مدار تماس پل

اصطلاحا به مدارات شماره های 2و3و5  مدارات درایو مستقیم می گویند چرا که در آنها نیاز به چوک نداریم. ساختاری درایو مستقیم نیاز به قطعات پاور را کاهش می دهند و در نتیجه هزینه های تولید نیز کاهش پیدا می کند.

بعضی از ایراداتی که در مدارات اینورتر وجود دارد به شرح ذیل است:

  1. قلع مردگی در اتصالات مربوط به چوک های ولتاژ بالا
  2. اتصال کوتاه شدن یا سوختگی در ترانسفورمهای ولتاژ بالا
  3. اتصالی یا نشتی در ترانزیستورهای ولتاژ بالا
  4. ایراد در خازنها
  5. اتصال در فتهای ولتاژ بالا
  6. خرابی در فیوزها و نشان دادن مقاومت بالا
  7. خرابی در خازن بالاست دستگتاه و خرابی در سیستم روشنایی
  8. سوختگی پینهای کانکتور بکلایت

 

لامپهای بک لایت - Backlight(Lamps)

لامپهای بک لایت نور پیوسته و استواری را تولید میکند. نوری که توسط لامپهای بک لایت مانیتور تولید می شوند، روی ال سی دی زوم می شوند.

 

برد اصلی - Monitor Main Board

وظیفه اصلی این برد تبدیل سیگنال آنالوگ RGB به سیگنال دیجیتال و کانالیزه کردن و ارسال آن به برد درایور یا کنترل کننده ال سی می باشد.

بسیاری از تعمیرکاران به این برد مین برد یا برد AD می گویند. هدف از طراحی این برد، تبدیل سیگنال آنالوگ RGB به سیگنال دیجیتال و ارسال آن به مدار درایور ال سی دی و در نهایت نمایش تصویر است. این برد حاوی آی سی اسکالر، واحد میکروکنترلر، ایپیرام، کریستال، رگولاتورهای ولتاژ و تعدادی قطعات اس ام دی می باشد. ولتاژ ورودی و راه انداز این برد اغلب 2.5 ولت، 3.3 ولت و 5 ولت است. در بعضی از طراحی ها، مانند طراحی های شرکت سامسونگ این برد مشکلات زیادی دارد مانند اینکه تصویر نشان نمی دهد، تصویر قطع و وصل می شود و حتی بعضی از مانیتورها نیز مانند دل این مشکل را دارند.

در زیر به بیان عملکرد هر یک از آی سی های درون برد اصلی می پردازیم :

آی سی اسکارلر:

این آی سی حاوی مدارات آپ امپ اولیه، ADC یا مبدل آنالوگ به دیجیتال، تنظمیات خودکار، PLL یا حلقه قفل کننده فازی، نمایشگر تصویر (OSD)، مدارات دوتایی سیگنالینگ دیفرانسیلی ولتاژ پایین، و آی سی اشل بندی وی باشید. آی سی اشل، وظیفه تبدیل سیگنال آنالوگ ورودی قرمز، آبی، سبز به معادل دیجیتالی آنها را دارد. سیگنالهای دیجیتالی ایجاد شده توسط آی سی پنل ال سی دی شناسایی می شوند. سیستم کننترل اتوماتیک نیز وظیفه تیونیگ مربوط به فرکانس، فازهای سیگنالها، موقعیت های عمودی و افقی و بالانس کردن رنگ سفید را بر عهده دارد. البته این تنظیمات شامل تنظیمات مربوط به صفحات مختلف هم می شود. در مانیتورهای قدیمی، ADC, OSD, LVDS ها در آی سی اسکالر ادغام نشده بودند.

 

میکرو کنترلر:

میکروکنترلر یک کامپیوتر بسیار کوچک است که برای انجام یکسری امور برنامه ریزی شده است. میکرو کنترلرهای دارای مدارات کوچکتری هستند مانند CPU, SRAM, DAC,A/D و یک حافظه فلش داخلی 64 کیلوبایتی.

ایپیرام :

این آی سی قابل برنامه ریزی چندین باره است. با خاموش شدن مانیتور، اطلاعات این آی سی دست نخورده باقی می ماند و پاک نمی شود. این آی سی را میتوان توسط یک پروگرامر برنامه ریزی کرد. اما وظیفه اصلی آی سی ایپیرام چیست؟ وظیفه اصلی آی سی ایپیرام ذخیره کردن اطلاعات برنامه ای است که توسط مهندسان طراح مانیتور نوشته شده است. اولین وظیفه ای که آی سی ایپیرام دارد، این است که هنگامیکه مانیتور روشن می شود، برنامه هایی که داخل ایپیرام است به میکروکنترلر کپی می شود. برای مثال ایپیرام داده هایی مانند اینکه فرکانس کاری مانیتور چقدر است را در خود ذخیره می کند و هنگامیکه نیاز است این داده ها را در اختیار میکرو کنترلر می گذارد. همچنین این آی سی وظیفه ذخیره کردن اطلاعات تنظیماتی که کاربر روی مانیتور انجام داده است را دارد و با قطع شدن برق دستگاه این اطلاعات از بین نمی رود. و بعد از اینکه کاربر تنظیمات جدید روی مانیتور اعمال کرد این اطلاعات را در خود به روز کرده و ذخیره می کند.

چه نشانه هایی وجود دارند که مبین خرابی آی سی ایپیرام مانیتور است؟

هنگام تعمیر مانیتور بعضا ایراداتی وجود دارد که نشان از خرابی آی سی ایپیرام مانیتور دارد:

  • عدم نمایش تصویر توسط مانیتور می تواند نشانه ای باشد برای عدم نمایش تصویر.
  • فرکانسهای عمودی و افقی دستگاه بهم ریخته است.
  • بعضی از تنظیمات مانیتور مانند صدا، روشنایی و کنتراست مانیتور عمل نمی کند.
  • تصویر مانیتور بهم ریخته است و چیزی نشان نمی دهد.

کریستال:

وظیفه کریستال ها ثابت نگه داشتن فرکانس ساعت را دارد. اگر سیگنال تولید شده توسط کریستال تولید نشود، یا ضعیف باشد یا اینکه متغییر باشد، تصاویر مانیتور ممکن است قطع و وصل شود یا کلا نشان ندهد یه همه مشکلات را باهم داشته باشد. برای بررسی این قطعه بایستی توسط اسیلوسکوپ مطمئن شوید که سیگنال خروجی آن کاملا سینوسی است.

رگولاتورهای ولتاژ:

رگولاتورهای ولتاژ وظیفه تولید ولتاژهای ثابت 2.5، 3.3، و 5 ولت را برای آی سی های برد اصلی و برد کنترل را دارند. خرابی هر کدام از این رگولاتورهای باعث می شود که تصویر نداشته باشیم. یا کلا لامپ ال ای دی پاور روشن نشود.

 

برد درایور یا کنترل کننده ال سی دی - Mointor Driver/Controller Board

این برد اطلاعات مربوط به تصاویر را که از برد اصلی دریافت کرده است را پردازش کرده و ترانزیستورهای پنل مانیتور را کنترل می کند تا عمل نمایش بصورت صحیح صورت بگیرد.

پنل ال سی دی - Monitor LCD Panel

این پنل وظیفه کنترل نور و پرتاپ آنها به سمت مایع کریستالی بر عهده دارد.

 

 

 

 

 

واحد مرکزی تعمیرات مانیتور

واحد مرکزی تعمیرات مانیتور پیشرو در تعمیر تمامی نمایشگر های روز دنیا می باشد که با تعویض قطعات اصلی به جای قطعه های معیوب مانیتور توانسته بهترین عملکرد را خدمت مشتریان ارائه دهد. نمایندگی تعمیر  مانیتور در شرق تهران  تمامی قطعات مانیتور های برند های مختلف را  به صورت اصلی و اورجینال و همچنین  زیر قیمت بازار عرضه می کند. نمایندگی تعمیر نمایشگر در تهران می تواند به صورت شبانه روزی خدمات تعمیر انواع مانیتور را خدمت مشتریان ارائه دهد.

تعمیرات مانیتور ها با توجه به مدل های آن ، به واحد مخصوص خود سپرده می شود تا به صورت تخصصی روی قطعه معیوب ، تعمیرات صورت گیرد. تمامی تعمیرکاران شرکت گارانتی به مشکلات نمایشگرها  آشنا هستند و می توانند با دانش و اطلاعات خود نسبت به قطعات مانیتور  ، اقدام به تعمیر و سرویس آن کنند در شرکت گارانتی واحد تعمیر مانیتور ال جی ، تعمیر مانیتور سامسونگ ، ایسوس و ... را وجود دارد که هر مانیتور با توجه به برند خود به واحد مخصوص خود جهت تعمیر سپرده می شود.

چنانچه دچار  عیب و مشکلی در مانیتور خود شده اید  می توانید با شماره 02172036 تماس بگیرید تا مشاورین ما شما را راهنمایی کنند. شرکت گارانتی همه روزه از ساعت 10 صبح الی 18:30 شب به غیر از جمعه ها و ایام تعطیل آماده خدمات رسانی به شما مشتریان گرامی است.

آیا مانیتور قابل تعمیر است؟

در پاسخ به این سوال بایستی بیان کرد که بله، در اغلب موارد مانیتورهای کامپوتر قابل تعمیر هستند و شما می توانید با هزینه بسیار پایین آنها را تعمیر کنید. البته بایستی گفت در صورتیکه خرابی مانیتور مربوط به آی سی های اصلی مین برد نباشد، تعمیر آسانتر و ارزانتر خواهد بود و در صورتیکه خرابی دستگاه مربوط به برد اصلی دستگاه باشد، در 50 درصد مواقع قابل حل خواهد بود.

هزینه تعمیر مانیتور

یکی از سوالات متداول شما عزیزان در خصوص تعمیر مانیتور کامپیوتر این است که هزینه تعمیر مانیتور چقدر است. ابتدا در پاسخ به این سوال بایستی گفت هزینه تعمیر مانیتور یه هر نوع وسیله دیگیر بستگی به ایرادی دارد که در آن به وجود آمده است. اما بطور کلی بایستی گفت هزینه تعمیر مانیتور حداقل دستمزد 115000 تومانی خواهد داشت. برای آن دسته از تعمیرات که ایرادات بسیار جزئی هستند این مبلغ 75000 تومان خواهد بود.

فروش قطعات مانیتور

با توجه به اینکه گارانتی تعمیرات کلیه بردهای مانیتور را تعمیر میکند. لذا قطعات مانیتور را نیز به فروش می رساند. در صورتیکه نیاز به هریک از قطعات مانیتور داشتید می توانید با این مجموعه تماس بگیرید تا نسبت به تامین آن برای شما عزیزان اقدام شود. البته گارانتی بزودی فروشگاه فروش قطعات مانیتور خود را راه اندازی خواهد کرد و شما می توانید از این فروشگاه خریداری بفرمایید.

آیا تعمیر مانیتور در گارانتی ضمانت دارد؟

تعمیر مانیتور در گارانتی دارای ضمانت 3 ماهه کتبی می باشد. کلیه قطعات و بردهای مانیتوری که در گارانتی تعمیر می شوند دارای ضمانت بوده و ضمانت ارائه شده کتبی می باشد.

نویسنده :

تاریخ انتشار : 1399/8/12

آخرین تغییرات :1399/10/19


به این مقاله امتیاز بدهید :
تعداد امتیاز دهندگان   9   پایین ترین امتیاز   1.00   امتیاز متوسط   4.0   بالاترین امتیاز   5.00